Casete luminoase / litere volumetrice cu LED-uri

Descriere / date tehnice
Casetele luminoase sunt printre cele mai raspandite tipuri de reclame, ele avand avantajul ca sunt vizibile atat ziua cat si pe timp de noapte datorita sistemului propriu de iluminare. Casetele luminoase au rama metalica, instalatia electrica compusa din benzi de LED-uri Philips sau alte marci de renume, conductori electrici  ( ceia ce ii confera o durata mare de viata).
Casetele luminoase se personalizeaza prin colarea fetelor. Aceste lucruri impreuna cu fata din Plexiglass alb lucios, puternic difuzant, ii confera o calitate deosebita si o durata mare de utilizare.
Casete luminoase cu LED-uri
Casetele luminate cu led-uri sunt o conceptie noua in productia publicitara, o adaptare moderna a noilor siteme de iluminare cu LED-uri.
Casetele luminate cu LED-uri au urmatoarele avantaje: durata de executie mai rapida, foarte economice din punct de vedere al consumului de energie.
Totodata casetele luminate cu LED-uri prezinta o siguranta sporita deoarece se foloseste o tensiune de alimentare de 12 V, iar rezistenta LED urilor in timp este mult mai mare fata de tuburile clasice de neon.

News Images: caseta-led.jpg

News Images: caseta-luminoasa-led.jpg