City Media Group
Produsele si serviciile grupului va sunt puse la dispozitie de catre o echipa de tineri motivati, cu experienta vasta in domeniu, uniti astazi sub o singura umbrela - CITY MEDIA GROUP - pentru a asigura calitatile esentiale ce caracterizeaza o afacere de succes: profesionalism, promptitudine, calitate, perseverenta, entuziasm, creativitate si pret competitiv.

Certificatul de urbanism in vederea obtinerii Autorizatiei de construire si avizele necesare:

Certificatul de urbanism este emis de Directia de Urbanism din cadrul primariei de care apartine imobilul pe care se va face investitia ei este primul act care va spune daca vi se permite sa faceti modificarea respectiva si în ce conditii.

(Citeste mai mult)

Legea nr. 177/2015 - pentru modificarea si completarea Legii nr. 10/1995 - calitatea in constructii

Legea nr. 10/1995 privind calitatea în constructii a suferit importante modificari, principalul obiectiv al noilor reglementari fiind acordarea unei importante crescute asigurarii sigurantei si protectiei vietii persoanelor ...

 

(Citeste mai mult)

Casete luminoase / litere volumetrice cu LED-uri

Casetele luminate cu leduri sunt o conceptie noua in productia publicitara, o adaptare moderna a noilor siteme de iluminare cu LED-uri.
Casetele luminate cu LED-uri au urmatoarele avantaje: durata de executie mai rapida, foarte economice din punct de vedere al consumului de energie.

(Citeste mai mult)

Reclama e sufletul comertului!

Dar procesul de ademenire a clientilor nu se opreste aici

Pentru multi dintre comercianti, acesta incepe chiar in fata vitrinei sau la intrarea in magazin.
Amenajari vitrine si spatii comerciale
10 ponturi pentru amenajarea unor spatii comerciale cu priza la public:

(Citeste mai mult)

Modificari locuinte, case, spatii comerciale

Modificari locuinte, case, spatii comerciale fara autorizatie.

Ce se intampla in caz de seism?
Apartamentele nu pot fi modificate fara autorizatie. Si asta pentru ca un perete daramat poate subrezi toata cladirea si ii poate aduce proprietarului amenzi uriase.
Obligatoriu este ca atunci cand se fac aceste modificari sa fie cu indeplinirea conditiilor legale, adica cu expertiza tehnica si cu obtinerea autorizatiei de desfiintare. Orice interventie facuta fara autorizatie de construire se pedepseste conform legii 50/1991 cu amenda cuprinsa intre 1.000 si 100.000 RON si obligativitatea de a intra in legalitate prin obtinerea autorizatia de construire sau sa se aduca imobilul la starea initiala.

(Citeste mai mult)